Kjøpsvilkår

1. Om Lesekloden

Lesekloden.no drives av Simen Frøyhov Kristoffersen, og er registrert som enkeltmannsforetak med organisasjonsnummer 922952558.

2. Om medlemskap på Lesekloden.no

Medlemskap på Lesekloden.no gir deg tilgang til alt materiell i nettbutikken, samt ekstra funksjonalitet på nettsiden.

Lesekloden tilbyr to ulike medlemskap:

  • Pedagog. Medlemskapet er personlig, og kan ikke overføres til andre.
  • Skole. Med et skoleabonnement kan alle pedagoger ved samme skole logge inn med samme brukernavn og passord, og fritt nyttiggjøre seg av alle filer og alt digitalt innhold på Lesekloden.no

2.1. Priser

Pris på medlemskap inkluderer mva i norske kroner hvis ikke annet står eksplisitt skrevet. Lesekloden tar forbehold om eventuelle feil, og forbeholder seg retten til å kansellere og/eller refundere bestillinger.

2.2. Betaling og faktura

Betaling i medlemsportalen håndteres av Stripe, og gir mulighet for kortbetaling med VISA eller Mastercard. Ved månedsabonnement vil du bli belastet for neste måned ved utgangen av abonnementsperioden. Oversikt over tidligere betalinger og dato for neste betaling finnes inne i medlemsportalen.

Faktura for betalingen kan sendes ut på mail.

Dersom en skole eller kommune ønsker EHF faktura, ta kontakt med Lesekloden for å avtale dette.

2.3. Avslutning av abonnement

Abonnement kan avsluttes når som helst inne i medlemsportalen. Ved avslutning av abonnement vil du ikke lenger ha tilgang til nedlasting av produkter eller ekstra funksjonalitet på nettsiden, etter utgangen av abonnementsperioden.

3. Angrerett på digitale produkter

Ved kjøp av digitale produkter faller angreretten bort så snart produkter gjøres tilgjengelig for nedlasting. Dette er vanlig praksis også hos andre tilbydere av digitalt undervisningsopplegg i Norge. For mer informasjon, se Forbrukerrådets veileder om angrerett, punkt 17

Dersom du allikevel har en klage eller ikke skulle være 100% fornøyd er det bare å ta kontakt, så er jeg sikker på at vi finner en løsning alle parter kan være fornøyd med.

4. Personvern

Når du oppretter en brukerkonto på Lesekloden, lagres informasjon om brukernavn, epostadresse og dato for betaling i medlemssystemets database. I tillegg lagres grunnleggende kortinformasjon (korttype og utløpsdato) når du oppretter et abonnement.

Lesekloden forbeholder seg retten til å ta i bruk brukers epost for å ta kontakt for informasjon eller spørsmål rundt medlemsskap.

For andre spørsmål rundt personvern og lagring av data, se Leseklodens personvernerklæring eller ta kontakt ved eventuelle spørsmål.

5. Kontakt

Ta kontakt på epost eller på Facebook dersom du har spørsmål.